11 Mart 2013 Pazartesi

Göztepede Evden Eve Nakliyat Friması

Göztepe Evden Eve Nakliyat

GÖZTEPE EVDEN EVE NAKLİYAT

              Yurtiçi nakliyat, GÖZTEPE EVDEN EVE NAKLiYAT ta  ve ev taşımacılığında lider firma olmak için müşterilerine büyük bir özveri içerisinde hizmet vermektedir. Ev taşıma işi insanların günlerce sıkıntı çektiği ve büyük problemler yaşadığı bir durumdu. Ancak yeni teknoloji ve güvenilir firmalar sayesinde omzunuzdaki bu yükü almaktadır. Eşyalarınızı taşımak , ambalaj yapmak, mobilya ve bilimum modüler eşyaları parçalayıp bir araya getirmek, uzun uzun sıkıntılar çekmek artık bitti . Uzman ve güvenilir kadromuz ile sizi rahatlatmak ve aklınızdaki soru işaretleriniz çözmek için varız.

              Ev eşyası taşımacılığında, sağlam ambalajlar sayesinde hiçbir zarar görmeden taşıma işlemi tamamlanmaktadır. Yurtiçi evden eve nakliyat, mobilyalarınızı, beyaz eşyalarınızı, elektronik eşyalarınızı ve kıyafetlerinize en sevdiğiniz elbiseleriniz kırışmadan paketlenerek hızlı bir şekilde tekrardan yerlerine konulmaktadır. Nakliye bizim işimizdir.

               Yurtiçi evden eve nakliyat, cam eşyalarınızı naylona sararak sağlam ambalaj kutuları içerisinde profesyonel bir şekilde yerleştirmektedir. Tüm eşyalar yerleştirildikten sonra titiz bir şekilde taşınarak evinizin istediği bir alana açarak tekrardan yerlerine dizayn eder. Paketleme ve ambalajlama işince titizlik ile çalışarak elimizden gelen en iyi hizmeti Göztepe de oturan halkımıza ulaştırıyoruz. Göztepede evden eve nakliyat yada Göztepe de evden eve taşıma işinde iddialı bir firmayız.

              Sizde Göztepe de ikamet ediyor yada Göztepe ye taşınmanız gerekiyor ise ve Göztepe Nakliyat Firmaları nı arıyorsanız firmamız sizin isteğiniz doğrultusunda hizmet sunacak en kaliteli firmadır.Bizimle çekinmeden aklınızdaki her türlü soruya çözüm bulabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti politikamız ile sizde hem en kaliteli hizmeti almış olacak ve aynı zamanda da memnuniyetiniz ile mutlu ayrılacaksınız.

              Sizin mutluluğunuz referansımızdır. İletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan ve Gsm numaralarımızdan bizi arayabilir ve ya iletişim sayfasındaki form vasıtası ile bize mail atabilirsiniz. Mutlaka Sizleri de Bir bardak çay içmeye bekleriz.

İletişim numaralarımız ve adresimiz
Veysel Karani Mahallesi Bakan Caddesi  No:52 Sancaktepe / İSTANBUL
sabit Telefon numaramız  – 0 216 498 93 78
diğer sabit Telefon numaramız  – 0 212 259 98 28

Mobil telefon numaramız – 0 532 701 77 91
Diğer Mobil telefon numaramız  – 0 535 371 13 41

E posta adresimiz – yurticitasima@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder