19 Nisan 2013 Cuma

Göztepede Evden Eve Nakliyat

Günümüzde en zor denilen olay nedir ? diye soracak olursak ilk başta gelenlerden biri nakliyat yani taşınm aişleridir. Genelde eşyaların taşınması paketlenmesi v.s işleri ile uğraşmak insana tabiri caiz ise ölüm gelir. Çağın sorunu haline gelmiş olan bu nakliyat ve taşınma paketleme ve ambalaj işleri artık firmamız sayesinde sorun olmaktan çıkıp keyifli bir hal almaktadır.

Uzun zamandır evden eve nakliyat işinde Göztepede hizmet veren firmamız kendi yerini sabitlemiş uzman kadrosu ile müşterilerini memnun etmektedir. Göztepede evden eve nakliyat konusunda iddialıyız. Bizi çağırın gelip ücretsiz keşif yapalım. Daha sonra eşyalarınızın teşhis işlemleri ile ilgili gereken bilgilendirmeyi size yapalım ve fiyat verelim. Emin olun bizimle çalışmaktan çok memnun olacaksınız. Bir kaç aşamada evinizdeki tüm eşyaları tecrübeli arkadaşlarımız gereken tüm özeni göstererek paketleryecek ve araca yükleyecekler. Böylece Göztepede evden eve nakliyat işinizde rahat ve dertsiz bir şekilde yapılmış olacaktır.

İstanbulun tüm semtlerine nakliyat hizmetimiz elbette bulunmaktadır. Hatta evden eve nakliyat işinde Tüm Türkiye ye hizmet sunmaktayız. ŞEhir içi nakliyat ve şehirler arası nakliyat işleriniz için bir telefon açamnız ve bizi çağırmanız yeterlidir.

Bir telefon kadar yakınız.

Yurtiçi evden eve taşıma ve nakliyat hizmetleri.

İletişim numaralarımız ve adresimiz

Veysel Karani Mahallesi Bakan Caddesi  No:52 Sancaktepe / İSTANBUL

sabit Telefon numaramız  – 0 216 498 93 78
diğer sabit Telefon numaramız  – 0 212 259 98 28

Mobil telefon numaramız – 0 532 701 77 91
Diğer Mobil telefon numaramız  – 0 535 371 13 41

E posta adresimiz – yurticitasima@gmail.com

Unutmayın memnuniyetiniz Referansımızdır.

Rating: 10.0/10 (4 votes cast)Göztepede Evden Eve Nakliyat, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Orjinal Makale icin Buradan Devam Edin

0 yorum:

Yorum Gönder