25 Mart 2013 Pazartesi

Ümraniye Evden Eve Nakliyat


ÜMRANİYE EVDEN EVE NAKLİYAT


                Geçmişten günümüze dair ev taşımacılığı ciddi sıkıntılar arasında gerçekleşmekteydi. Çünkü insanlar kendi gayretleri sayesinde evlerini taşırlardı. Taşımacılıkta çığı açan Yurtiçi evden eve taşımacılık Ümraniye evden eve nakliyat konusunda en iyi hizmeti sunarak, eşyalarınızı sizin istediğiniz şekilde eşyalarınızı sigorta yaparak uğrattıkları zararı bile kendileri tarafından anında karşılamaktadırlar. Yurtiçi Evden Eve Taşımacılık Ümraniye de yıllardan beri Uzman bir şekilde taşıma işlemini layıkı ile yürüten bir firmadır.

Öncelikle eve gelerek evinizin eşyalarınızın incelenmesi yapılır ve daha sonrasında ise eşyaların planı çıkartılmaktadır. Planı çıkan eşyalar zamanı geldiğinde daha önceden listelendiği için malzemelerinize uygun şekilde getirilmiş olan çıtçıtlı poşet, gazete, battaniye , karton kutulur ve bunun gibi benzer ablajalama malzemeleri ile sağlam ambalajlar içerisine paketlenir. Paketlenme sağlandıktan sonra en son olarak taşıma yapılır.Firmamız Ümraniye evden eve nakliyat, sayesinde huzurlu ve güvenli bir ortamda eviniz gereken özen gösterilerek taşınacak, eşyalarınız tek tek paket yapılacak, gereken eşyalar sökülecek ve yeni taşınması gereken yere taşındıktan sonra da anında yerleşecektir. Sizi uğraştırmadan zahmetsiz bir şekilde…

Nakliyat ve Taşımacılık işinde referansı olumlu yönde olan firmaları tercih etmelisiniz. Eğer nakliyat işine girecekseniz firmanızın kadrosu Uzman ekip olmalı ve eşyaların taşındığı araçların sizi mağdur etmiyecek şekilde uygun olduğuna bakmalısınız. Firamız Ümraniye evden eve nakliyat, kusursuz bir şekilde uzman tam kadrosu ileolarak işini zamanında ve tam olarak gerçekleştirmektedir.

ADRESİMİZ

Yurtiçi Evden Eve Nakliyat
Veysel Karani Mahallesi
Bakan Caddesi
No:52 Sancaktepe / İSTANBUL

Tel - 0 216 498 93 78
Tel- 0 212 259 98 28

GSM - 0 532 701 77 91
GSM - 0 535 371 13 41


Email - yurticitasima@gmail.com

umraniye haritasi evden eve nakliyat Ümraniye Evden Eve Nakliyat

0 yorum:

Yorum Gönder