19 Nisan 2013 Cuma

Bostancı evden eve nakliyat

Bostancıda evden eve nakliyat işi için firmamız Eşyalarınızı geniş kapsamlı son model servis ağıyla yeni seçmiş olduğunuz taşınacağınız bölgeye  en kaliteli, en dikkatli,en güvenli ve kolay şekilde ulaştırmayı garanti etmektedir.

İstanbul’un lider evden eve nakliyat firması olan Yurtiçi Evden Eve Taşıma Türkiye’nin her yerine profesyonel nakliye hizmeti vermektedir. ister şehiriçi nakliyat isterseniz şehirler arası nakliyat konusunda size en iyi hizmeti sunacağımıza emin olabilirsiniz.

Ev eşyalarınızı,ofis iş yeri büro eşyalarınızı, banka, okul, market, kozmetik, giyim , fabrika ve benzeri gibi nakliyat hizmetleri veren firmamız en uygun malzemeler ile ambalajlı, sizin için en uygun olan sigortalı ve lüx taşıma hizmetisunmaya devam etmektedir.

Eşyalarınızı  taşımak için Bostancı evden eve nakliyat sektöründe kapsamlı ve son model araçlarımız ile yeni yerleşim yerinize en hızlı ve kaliteli, en dikkatli ve en güvenli ve en kolay şekilde götürmeyi garanti ediyoruz.

Bostancıda evden eve nakliyat tataşınma işlemleri ;

Bizi telefon ile arayarak bizden bilgi ve fiyat alıyorsunuz.

Daha sonra Size Tecrübeli, konusunda uzmanlaşmış olan ekspertizlerimizi gönderiyoruz, bu sayede nakliyat işlemi süresince eşyalarınız güvenli şekilde taşınması için gereken fizibiliteler yapılıyor, eşyalarınız ve çeşitliliğine göre yönelik ambalaj malzemelerini temin ediyoruz.

Uzman tecrübeli ekibimizle evinize geliyoruz ve sökülmesi gereken demonte malzemelerinizi veya mobilyalarınız varsa onları parçalara ayırarak zarar görmeyecek şekilde uygun olan ambalajla paketlemesini yapıyoruz.Diğer ambalajlanması ve kolilenmesi gereken eşyalarınızı kolileyip araçlarımıza taşınma sırasında zarar görmeyecek şekilde istif işlemlerini yapıyoruz. Aracımız yola çıkarak eşyaların taşınması planlanan il / ilçe / mahalle / kasaba / köy ve benzeri gibi yere geliyor ve eşyalarınızı sizin  isteğiniz doğrultusunda sırasına göre evinize yerleştirilip daha önce sökülmüş olan mobilya vesaire gibi parçalanmış olan vaziyetteki eşyalarınızı monte ettikten sonra anahtarınızı size teslim ediyoruz.

Rating: 10.0/10 (3 votes cast)Bostancı evden eve nakliyat, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Orjinal Makale icin Buradan Devam Edin

0 yorum:

Yorum Gönder